HTL ADG

Ontbijten in alle rust

Aan de zee is het leuk vertoeven. Zo ook in dit gezellige hotel, waar binnenkort de eet- en zitruimte in een nieuw kleedje wordt gestoken. De bestaande inrichting is ondertussen 25 jaar oud, en aan vernieuwing toe. Het meubilair, de vloeren en binnenafwerking worden herzien, en ook de leuke patio krijgt een nieuw likje verf. Wie weet kunt ook u binnenkort genieten van een zalig ontbijt in deze gerenoveerde eetplaats!

Multifunctioneel salon

Vlak bij de receptie van het hotel wordt een ruim salon voorzien. Deze ontvangstruimte kan dienst doen als wacht- of verzamelplaats, en is een plek om ontspannen de krant te lezen, het nieuws te bekijken of ‘s avonds het laatste glaasje wijn te drinken.

Een diepe kastenwand voorziet in de nodige vestiaire- en opbergruimte voor koffers & valiezen. Een geïnteresseerde bezoeker kan er ook zijn lectuur uitkiezen in de boekenkast, een gsm opladen of de bezienswaardigheden uit de buurt nagaan.

Een halflaag muurtje omsluit deze zone, en ter hoogte van de doorgang naar de keuken wordt een matglazen afscheiding voorzien. Zo wordt dit salon een beetje afgeschermd binnen de huidige eetplaats van het hotel, zonder deze plek volledig af te hoeven sluiten.

 

Een streepje licht

Ook de bestaande patio wordt in een nieuw jasje gestoken. Deze patio staat nu reeds centraal in de ruimte, en zorgt voor de nodige lichtinval aan de tafeltjes.

Door de afwerking van deze buitenruimte in een schuine lijn door te trekken naar binnen, ontstaat een leuke dialoog tussen de zitruimte en de patio. Met het toepassen van lichte materialen brengen we daarnaast ook een streepje licht tot diep in het gebouw naar binnen…

 

Groene wand

Dieper in het gebouw, boven het bestaande welnesscentrum, bevindt zicht een tweede ruime, multifunctionele eetzaal. Deze krijgt door haar glazen dak heel wat zonlicht binnen, en is te breiken via een trap. Naast deze trap bevindt zich nu reeds een hellend vlak, die volledig in het groen wordt gestoken.

Een groenwand met een grote diversiteit aan planten, en voorzien van een eigen irrigatiesysteem vormt zo een attractieve blikvanger voor het ganse gelijkvloers.

Meer Projecten

Laat ons jou contacteren