DCP BSK

20 lentes jong

Deze alleenstaande woning met grote tuin wordt beperkt verbouwd, waarbij een uitbreiding op de keuken wordt voorzien. Een bijgebouw met gezellige buitenruimte vindt haar plaats vlak naast een heerlijk frisse zwemvijver…

Nieuw terras met zwemvijver

Een strakke zwemvijver snijdt door het gazon, en geeft vorm aan de bestaande tuin. Het nieuwe terras aan de woning komt tot vlak aan het water te liggen, en enkele stapstenen delen de vijver op in het zwemgedeelte en zone voor zuivering van het water.

Poolhouse

Achteraan de tuin, langs de zwemvijver wordt een bijgebouw voorzien, met plat dak en beglaasde gevel. Een tweede terras zorgt voor een zonnige zithoek, waar een nieuwe vuurplaats wordt aangelegd, voor heerlijke barbecues en gezellige avonden rond het vuur.

Beperkte uitbreiding van de keuken

Parallel met de werken in de tuin wordt ook de bestaande keuken aangepakt. Het meubilair wordt vernieuwd, en voorzien van een kastenwand waarin ook de deur naar de berging is verwerkt. Een nieuw keukeneiland met aanleunend zithoekje zorgt voor een praktisch gebruik van deze ruimte.

Daarnaast zorgt een beperkte uitbouw aan de achtergevel voor de nodige ruimte voor een nieuwe eetplaats, van waaruit met zicht heeft op de nieuwe tuin.

Meer Projecten

Laat ons jou contacteren